Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Valged mandlipiparkoogid

Jõulud ja uusaasta

Valged mandlipiparkoogid

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Valged mandlipiparkoogid (30 tk).

40-60 min

Retsept
portsjonile
125 g või või margariin
1 dl suhkur
0.5 tk muna
1 sl siirup
0.5 tl Ingver (kuivatud)
0.5 tl Kardemon
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
3.5 dl nisujahu
0.5 tl sooda
0.5 tl küpsetuspulber
15 tk mandel
0.5 tk määrimiseks muna
Vahusta või ja suhkur kohevaks. Kloppimist jätkates lisa muna ja siirup ning maitseained. Sega kokku nisujahu, sooda ja küpsetuspulber. Lisa kergelt segades tainale. Pane mandlid kuuma vette, eemalda koor ja poolita mandlid. Tee tainast palle ning pane küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Suru igaühesse poolik mandel ning määri küpsised munaga. Küpseta mandlipiparkooke 200°C juures ahju keskosas umbes 10 minutit. Valmis piparkoogid on krõbedad ja kuldkollased.

KOMMENTAARID

Margit 28.sept 2014 10:34
Tegin mandlilaastudega. Suhkrut panin veidi vähem ja vürtse veidi rohkem. Väga head ja saavad ruttu valmis.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette