Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Suitsuseakoot hapukapsaga

Jõulud ja uusaasta

Suitsuseakoot hapukapsaga

Eesti köök.
PrindiSoovita sõbrale
Suitsuseakoot hautatud hapukapsaga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk suitsutatud seakoot
1 kg *hapukapsas
1 dl õli
5 dl vesi
sool
suhkur
Aja vesi potis keema, pane koot sisse ja lase madalal kuumusel pehmeks haududa. Pane teise paksupõhjalisse keedunõusse koos vee ja õliga hauduma ka hapukapsas. Jälgi, et hautamise ajal oleks anuma põhjas pidevalt vett. Kui kapsas on poolpehme, maitsesta seda 1-2 tl soolaga. Väga hapule kapsale lisa maitse pehmendamiseks suhkrut. Tõsta keenud koot väiksele ahjupannile, kalla vormi veidi keeva vett ning lase 200°C juures tund aega pruunistuda. Serveeri koos hapukapsa ja keedetud kartulitega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga