Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Valged piparkoogid

Valged piparkoogid.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
125 g küpsetusmargariin või või
1 dl suhkur
1 tk muna
0.5 dl 35% rõõsk koor
2.75 dl nisujahu
1.25 dl kartulitärklis
2 tl vanillsuhkur
1 tl jahvatatud kardemon või piparkoogimaitseaine
0.5 tl Küpsetuspulber
Vahustada rasvaine suhkruga, lisada vahustades juurde muna. Segada kuivained omavahel ja lisada vaheldumisi vahukoorega tainasse. Segada ühtlaseks sitkeks tainaks ning panna umbes kolmeks tunniks külmkappi tahenema. Enne küpsetamist rullida tainas jahusel laual õhukeseks. Lõigata piparkoogivormidega kujukesed ja asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 200°C juures 8-10 minutit. Jahutada ja kaunistada glasuuriga.

Märksõnad

piparkoogidvalged

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes