Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Lihtne seapraad küpsetuskotis

Jõulud ja uusaasta

Lihtne seapraad küpsetuskotis

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Lihtne küpsetuskotis valmistatav seapraad. Kogus on arvestatud umbes kuuele sööjale.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg sea tagaosa välistükk koos kamaraga
2 sl Sinep
1 tl sool
1 tl Must pipar
0.5 tl suhkur
Sega omavahel maitseained ja määri lihale. Pane liha küpsetuskotti ning lase paar tundi külmikus maitsestuda. Küpseta praeahjus 150°C juures umbes 1 tund. Liha sisetemperatuur peaks saavutama 85°C. Serveeri koos ahjukartulite ja köögiviljadega.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana