Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Veiseliha-carpaccio brändiga

Jõulud ja uusaasta

Veiseliha-carpaccio brändiga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Eelroog külmutatud veiselihast.
Retsept
portsjonile
500 g veise sisefilee
3 sl meresool
2 tk purustatud küüslauguküüs
1 dl värske purustatud tüümian
2 sl purustatud must pipar
0.5 dl brändi
Puhasta sisefilee üleliigsetest kelmetest. Sega maitseained uhmris ja lisa brändi, pintselda liha saadud seguga. Keera tihedalt toidukilesse ning aseta üheks ööpäevaks sügavkülma. Enne serveerimist võta liha veerand tunniks sulama. Lõika noaga õhukesed viilud, paku koos marineeritud seentega.

Märksõnad

veiseliha-carpaccio

KOMMENTAARID

Mait 24.veeb 2011 13:36
Jah, seda süüaksegi nö toorelt. Ja on väga hea. :) Ise olen marinaadile lisanud vahel lusikatäie sinepit.
metsaline 23.veeb 2011 14:04
kas seda süüaksegi toorelt.ainult marineeritult,või olen valesti aru saanud.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool