Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Äraspidine rabarbrikook

Äraspidist rabarbrikooki serveeri vanillikastmega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
50 g või või margariin
2 dl fariinsuhkur
(või 1 dl suhkrut ja 1 dl peenestatud mandleid)
2.5 dl rabarbritükid
0.5 dl suhkur
100 g *või või margariin
1 dl suhkur
2 tk muna
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Küpsetuspulber
1.5 dl nisujahu
Kuumutada ahi 175°C-ni. Sulatada väikeses koogivormis või ja määrida võiga ka vormi küljed. Raputada vormi fariinsuhkrut. Valada vormi väikesed rabarbritükid ja puistata suhkruga üle. Vahustada taina jaoks või ja suhkur, lisada ükshaaval munad ning lõpuks kokkusegatud kuivained. Tainas segada ühtlaseks ja valada vormi rabarbrile peale. Küpsetada umbes 40 minutit. Enne vormist väljalöömist lasta koogil pooleldi ära jahtuda. Serveerida vanillikastmega.

KOMMENTAARID

pensionär 28.veeb 2007 19:03
See retsept tuletab meelde äraspidist ananasikooki. Kind-
lasti ka rabarberiga on hea. Kust saab talvel rabarberit?
Morgana 25.mai 2005 19:12
kõlab hästi
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga