Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Punasesõstrakook II

Jõulud ja uusaasta

Punasesõstrakook II

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Purukattega punasesõstrakook.

20-40 min

Retsept
portsjonile
75 g sulavõi
1.5 dl suhkur
3 dl nisujahu
1 tl söögisooda
2.5 dl hapupiim
1 tk muna
200 g punased sõstrad
Sulavõi, suhkur ja jahu segada omavahel hästi läbi, saab teralise taina. 1 dl tainast panna kõrvale puistesegu valmistamiseks. Ülejäänud tainale lisada söögisooda, hapupiim ja muna ning segada ühtlaseks. Seejärel panna tainas võitatud koogivormi (läbimõõt umbes 27 cm). Peale asetada marjad ning nendele riputada puistesegu. Küpsetada ahjus 225°C juures umbes 20 minutit. Kui kooki teha plaadikoogina, tuleb kogused suurendada kahekordseks.

Märksõnad

punasesõstrakookii

KOMMENTAARID

maiemar 05.aug 2011 11:31
Väga hea kook, mitu korda teinud. Söövad ka need, kes muidu kooki eriti ei armasta.:A
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga