Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Täidetud broilerifilee II

Jõulud ja uusaasta

Täidetud broilerifilee II

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hapukate jõhvikate ja suitsupeekoniga täidetud broilerifileed sobivad lauale nii jõulude ajal kui ka muudel tähtpäevadel.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk broilerifilee
sool
Must pipar
4 viilu suitsupeekon
1 dl Jõhvikas
glasuur:
25 g või
2 sl vedel mesi
0.5 tk sidruni riivitud koor ja mahl
Lõika broilerifileed õhemaks, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda peekoniviilud ning tõsta fileede peale. Kata jõhvikatega ja keera tihedalt rulli. Kinnita tikkude või tugeva niidiga. Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta praeahjus 200°C juures 20 minutit. Pintselda broilerirulle küpsemise ajal vahetevahel glasuuriga. Ära kanafileed üle küpseta, muidu jäävad need kuivaks. Lõika valmis rullid pooleks ja serveeri koos keedetud riisiga.

KOMMENTAARID

anka 22.dets 2010 22:36
kuidas teha neid rulle nii, et nad ära ei kuivaks? alati on nad mul kuivad nagu puutükid... ma ei usu, et see peekongi seal väga aitab. pildi peal on ilusad küll.
Juppstükk 23.sept 2009 16:15
täitsa maitsvad. Eriti see glasuur annab palju juurde. Järgmisel päeval, kui jääb kana alles, saab riisist, väiksemateks juppideks lõigatud kanast ja aurutatud audubadest mõnusa pajaroa. Veidike soola ja sojakastet maitseks ja head isu!;)
syrtsu 24.okt 2005 17:31
täitsa huvitav kombinatsioon kana suhtes.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool