Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Piparkoogikaste

Jõuluhõnguline kaste,mis sobib suurepäraselt prae juurde, eriti hästi sobib veiselihaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
12.5 g piparkook
1.25 dl Puljong
0.5 dl punane kuiv vein
2 tk Kadakamarjad
Sega vein ja puljong, pudista piparkoogid sisse. Sega vispliga ning keeda tasasel tulel, kuni muutub karamelliseks pudruks. Lisa purustatud kadakamarjad. Hea teada !Kui soovid siirupitaolist konsistentsi, siis kurna kaste läbi tiheda sõela ja keeda tasasel tulel

KOMMENTAARID

boola 29.nov 2005 23:06
väga huvitav ja maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga