Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Piparkoogikaste

Jõuluhõnguline kaste,mis sobib suurepäraselt prae juurde, eriti hästi sobib veiselihaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
12.5 g piparkook
1.25 dl Puljong
0.5 dl punane kuiv vein
2 tk Kadakamarjad
Sega vein ja puljong, pudista piparkoogid sisse.
Sega vispliga ning keeda tasasel tulel, kuni muutub karamelliseks pudruks.
Lisa purustatud kadakamarjad.
Hea teada !
Kui soovid siirupitaolist konsistentsi, siis kurna kaste läbi tiheda sõela ja keeda tasasel tulel

KOMMENTAARID

boola 29.nov 2005 23:06
väga huvitav ja maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga