Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Kaneelikook II

Jõulud ja uusaasta

Kaneelikook II

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Uskumatult kerge kook on maitsev ka järgmisel päeval.
Retsept
portsjonile
TAINAS
75 g või
2 dl Demerara või fariinsuhkur
3 tk munakollane
2.5 dl täistera nisujahu
1 tl sool
1 tl Küpsetuspulber
1.25 dl piim
3 tk munavalge
KATE
3 sl Demerara või fariinsuhkur
1 sl Kaneel (jahvatatud)
2 sl või
1 sl jahu
2 tk Õun
Kuumuta ahi 175°C-ni. Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa ükshaaval ning pidevalt vahustades munakollased. Sega jahu, küpsetuspulber ja sool. Sega võivahusse vaheldumisi jahu ja piim. Lisa vahustatud munavalged. Kalla tainas võitatud 24 cm läbimõõduga vormi. Haki kokku katteained: või, suhkur, kaneel ja jahu. Puista tainale. Lao koogi serva õunaviilud. Küpseta 30 minutit.

Märksõnad

kaneelikookii

KOMMENTAARID

kiisu 12.mai 2009 16:25
Suurepärane kook! See on natukene biskviidi-
sarnane.Mina oleksin natukene rohkemgi kaneeli lisanud.
astel1 15.veeb 2009 14:12
Liga vänge kook, meie perele ei meeldinud:(
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes