Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Hapupiimakook kõrvitsaga

Jõulud ja uusaasta

Hapupiimakook kõrvitsaga

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Hapupiimakook kõrvitsa ja rosinatega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 tk Muna
1 dl suhkur
2 dl nisutang
5 dl hapupiim või keefir
500 g kõrvits või tsukiini
1 dl Nisukliid
8 dl nisujahu
1.5 tl Küpsetuspulber
2.5 dl rosinad
Munad segada suhkruga lahti, lisada hapupiim ja nisutangud. Kõrvits või tsukiini riivida jämedal riivil ning lisada tainale. Panna juurde rosinad, nisukliid  ja lõpuks küpsetuspulbriga segatud nisujahu. Tainas valada rasvainega määritud ja riivsaiaga ülepuistatud äärega küpsetusplaadile ning küpsetada ahjus 175°C juures umbes tund aega.

KOMMENTAARID

Miki 25.okt 2011 20:10
Raiskasin selle "suurepärase" koogi tegemise peale 3 tundi. Sellist käkki pole mul varem õnnestunud süüa - täielik pettumus! Klassikalise ning lihtsa ja hea hapupiima koogiga ei anna võrrelda.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga