Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Vürtsikas veiselihapraad

Jõulud ja uusaasta

Vürtsikas veiselihapraad

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ahjuroog veiselihast sobib neile, kes ei armasta sealiha selle rasvasuse pärast.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg pehme veiseliha
1 tl Sool
1 tl Purustatud pipar
2 küünt Küüslauk
1 tk Varsseller
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 dl veiselihapuljong
Hõõru liha soola ja pipraga. Pruunista pannil igast küljest. Puhasta ning tükelda köögiviljad. Pane liha ahjuvormi, lisa puljong ja köögiviljad - need annavad praeleemele vürtsika maitse. Küpseta rooga ahjus 179°C juures 1,5 tundi või prae sisetemperatuurini 60°C, liha pidevalt puljongiga kastes. Kurnatud praeleemele lisa hapukoor ja väheke jahu ning valmista hapukoorekaste. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

KOMMENTAARID

kätu ^^ 26.veeb 2010 12:10
Iku lemmik
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga