Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Õuntega täidetud part

Jõulud ja uusaasta

Õuntega täidetud part

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pardipraad on maiuspala linnuliha austajatele.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk (1,7 kg) Part
1 kg või metspart
Või
Sool
Must pipar
Õun
1 tk Sidrun
Täida pardi kõhuõõs õuntega. Seo pardi kõht ja jalad kinni. Hõõru soola-pipraseguga ning pintselda sulavõiga. Keera part fooliumisse ja küpseta ahjus 200°C juures 2 kuni 2,5 tundi. Vahetult enne valmimist eemalda foolium ja pruunista part. Retsept on mõeldud kuni neljale inimesele.
NIPP: Madalamal kuumusel, 180-kraadi C juures küpsetades, võib aega kuluda ka 3 tundi, ent liha saab mahlasem.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool