Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Kodujuustu- piparkoogikook

Jõulud ja uusaasta

Kodujuustu- piparkoogikook

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Uskumatult lahja kook, milles on pärast jõule hea ära kasutada järelejäänud piparkoogid ja pohlamoos.
Retsept
portsjonile
PÕHI
150 g piparkoogid
1.5 dl kohupiimapasta
TÄIDIS
1 dl suhkur
1 dl pohlamoos
200 g Kodujuust
1 dl (10%) Hapukoor
3 tk Muna
Kuumuta ahi 200°C-ni. Purusta piparkoogid ühtlaseks puruks ja sega kohupiimapastaga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtele. Küpseta põhja 5 minutit. Täidise tegemiseks klopi munad suhkruga lahti. Sega juurde pohlamoos, kodujuust ja hapukoor. Vala segu koogipõhjale ning küpseta veel 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

KOMMENTAARID

memmeke 30.dets 2009 15:33
Tegin täna seda kooki,maitse oli hea aga täidis jäi kuidagi vedelavõitu.Järgmine kord lisan kas jahu või kartulijahu natuke.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga