Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Köögiviljatarrend

Pilkupüüdev tarrend, kuhu võid laduda kõike, mida süda ihkab! Pisut valget veini lisab pidulikkust ja annab põneva maitsenüansi. Sobib serveerimiseks nii eelroana kui ka peatoidu kõrvale.
Retsept
portsjonile
2 dl Puljong (köögivilja- või kana-)
0.25 dl Valge vein (kuiv)
3 lehte Želatiin
25 g Kirsstomatid
1 peotäis Spargelkapsa- ehk brokoliõisikuid
0.25 dl Herned (külmutatud)
Kuumuta puljong keemiseni.
Keeda brokoliõisikuid 3 minutit puljongis. Tõsta brokoli puljongist välja ja aseta külma veega loputatud väiksematesse või ühte suuremasse metallvormi.
Lisa puljongile vein.
Pane želatiinilehed külma vette 5 minutiks pehmenema. Pigista kuivaks ning lahusta kuumas puljongis.
Aseta vormidesse tomatisektorid ja külmunud herned. Vala peale puljong ning lase külmkapis tarretuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö.
Kasta vormid korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele.

KOMMENTAARID

stellablue 25.dets 2011 02:44
ei olnud eriti hea..
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga