Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Röstitud köögiviljad à la Provençale

Jaanid

Röstitud köögiviljad à la Provençale

Harri Ilves
PrindiSoovita sõbrale
Veidi teistmoodi, äädikaga, maitsestatud röstköögiviljad sobivad eriti hästi intensiivselt maitsestatud liharoogadega.
Retsept
500 g kartul
1 tk Suvikõrvits
1 tk Baklažaan
2 tk Paprika
2 sl Oliiviõli
50 g Provencale ürdisegu
1 tl sool
3 sl Veiniäädikas
3 sl mustad seesamiseemned
1.  Keeda kooritud ja tükeldatud kartuleid 10 minutit.
2.  Tükelda paprika, suvikõrvits ja baklažaan.
3.  Vala köögiviljad ahjupannile ja lisa oliiviõli.
4.  Maitseta soola ja ürdiseguga.
5.  Küpseta 200º C ahjus 30-40 minutit.
6.  Lisa veiniäädikas ja seesamiseemned, sega läbi ja serveeri.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes