Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Ürdimarinaadis lambašašlõkk

Jaanid

Ürdimarinaadis lambašašlõkk

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Siinne marinaad sobib nii tallešašlõkile kui ka tallekarbonaadi viiludele. Praegu on mahetalleliha poodides juba saada, tasub proovida midagi hõrku ja head!

kuni 20 min

+ marineerimiseks 2-3 tundi kuni 1 ööpäev

Retsept
portsjonile
800 g Lambaliha (eelista talleliha)
1 kuni 2 tk Laim
MARINAAD
3.5 dl Rapsiõli
5 sl Münt (hakitud)
2 sl Lehtpetersell (hakitud)
2 sl Tüümian (hakitud)
1 sl Rosmariin (hakitud)
4 küünt Küüslauk (purustatud)
Sega omavahel marinaadiained. Kalla marinaad lihale (kas šašlõkitükkidele või karbonaadiviiludele). Sega läbi ja lase külmas maitsestuda 2–3 tundi kuni üks ööpäev. Lüki maitsestunud šašlõkitükid varda otsa ning grilli mõlemalt poolt küpseks. Karbonaadiviile grilli mõlemalt poolt vaid mõni minut. Õrna talleliha ei tohiks kindlasti üle küpsetada.

KOMMENTAARID

R 11.apr 2015 14:58
Väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga