Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Sinepimarinaadis lõhe-sidrunivardad

Jaanid

Sinepimarinaadis lõhe-sidrunivardad

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lõhet võid marineerida ja grillida nii šašlõkitükkidena kui ka terve filee või viiludena. Lükkides kala varraste otsa vaheldumisi sidruniviiludega, saad kaunid värvilised suupistevardad, mida sobib kaunistada värske tilliga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
600 g Lõhefilee
2 tk Sidrun
Aedtill
MARINAAD
3 sl Dijoni sinep
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
1 dl Oliiviõli
6 sl Aedtill (hakitud)
1 tl Sool
Marinaadi valmistamiseks sega sinep sidrunist pressitud mahlaga. Nirista segades hulka õli. Lisa till ja sool. Tõsta filee või tükeldatud kala kaussi ja sega marinaadiga. Lase maitsestuda vähemalt 2 tundi. Leota puitvardaid pool tundi vees. Lüki kala vaheldumisi poolikute sidruniviiludega varraste otsa. Grilli vardaid mõlemalt poolt mõni minut. Kaunista värske tilliga ja naudi koos meelepärase koorekastmega.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga