Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Peekoni-grill ploomitšatniga

Jaanid

Peekoni-grill ploomitšatniga

Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Peekoni-grillile annab mõnusat hõrku maitset hapukas tummine PLOOMITŠATNI.
Retsept
PLOOMITŠATNI
1 kg Punased ploomid
0.5 dl Musta sõstra mahl (kontsentreeritud, näiteks Rõngu)
1 sl Palsamiveiniäädikas
2 sl Demerara suhkur
1 tk Kaneelikoor
1 tk Värske tšilli või
1 tl Tšillipulber
Sool
LIHA
720 g Peekoni-grill
Pese ja poolita ploomid, eemalda kivid ja lõika ploomid sektoriteks. Sega kõik komponendid kastrulis ja kuumuta keemiseni. Keeda u 20 minutit kaaneta, aegajalt segades, kuni ploomid on pehmed. Tõsta tšatni kuumadesse steriliseeritud purkidesse, sulge ja hoia külmas. Säilib mõned nädalad. Serveeri otse grillilt tulnud mahlaste peekonilõikude kõrvale.

Märksõnad

peekoni-grill

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga