Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Kitsejuustutäidisega maasikad

Jaanid

Kitsejuustutäidisega maasikad

Eva Pärtel Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Eva Pärtel

kuni 20 min

Retsept
20 tk Suur maasikas
75 g Pehme kitsejuust
20 tk Spinati- või rukolaleht
2 spl Rõstitud pähklid
2 spl Palsamiäädikas
1. Lõika maasikatel ära lehed ja tee väikese noaga ettevaatlikult iga maasika keskele auk.

2. Kui soovid, et maasikad ka püsti püsiksid, lõika maasikate põhjad tasaseks.

3. Sega kitsejuust õhulisemaks ja pane kondiitrikotti. Seejärel pigista maasikatesse juustutäidis.

4. Tõsta kaunistuseks juustule näputäis hakitud rohelist ja raputa peale hakitud pähkleid.

5. Vahetult enne serveerimist tilguta maasikatele palsamiäädikat.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette