Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Rabarberi-maasikanaps

Jaanid

Rabarberi-maasikanaps

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kodune naps on peale rabarberi ja maasika saanud veidi maitselisa ka apelsinist ja ingverist. Sobib segujookide valmistamiseks või jääga serveerimiseks.

üle 60 min

Retsept
400 g Rabarber
10 tk Keskmine maasikas
4 dl Suhkur
2 tk Õhuke ingveriviil
2 tk Apelsiniviil
1 l Viin
1,5 l

1. Pane kõik komponendid kaanega purki ja jäta 3–4 nädalaks jahedasse kohta seisma. Loksuta esimestel päevadel 2−3 korda päevas, et suhkur lahustuks.

2. Kurna läbi tiheda sõela ja villi pudelitesse. Serveeri jääga või kasuta kokteilides.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana