Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Rabarberi-maasikanaps

Jaanid

Rabarberi-maasikanaps

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kodune naps on peale rabarberi ja maasika saanud veidi maitselisa ka apelsinist ja ingverist. Sobib segujookide valmistamiseks või jääga serveerimiseks.

üle 60 min

Retsept
400 g Rabarber
10 tk Keskmine maasikas
4 dl Suhkur
2 tk Õhuke ingveriviil
2 tk Apelsiniviil
1 l Viin
1,5 l

1. Pane kõik komponendid kaanega purki ja jäta 3–4 nädalaks jahedasse kohta seisma. Loksuta esimestel päevadel 2−3 korda päevas, et suhkur lahustuks.

2. Kurna läbi tiheda sõela ja villi pudelitesse. Serveeri jääga või kasuta kokteilides.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga