Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Rabarberipuding rukkileivaga

Jaanid

Rabarberipuding rukkileivaga

Toite kõrvitsast ja rabarbrist
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud rabarberipuding rukkileivaga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g Rabarber
3 dl suhkur
1 suur supitaldrikutäi must rukkileib
poole sidruni koor
100 g või
Rabarbrivarred koorida, lõigata peeneks ja lasta 30 minutit 2 dl suhkruga segatult seista. Nüüd panna määritud vormi kiht riivitud jämedat leiba, veidi suhkrut riivitud sidrunikoorega ning rabarbrivarsi ja võitükikesi. Korrata kihte, kuni vorm täis saab. Pealmiseks kihiks jäetakse leib ja veidi võid. Küpsetada ahjus 45 minutit ja serveerida rõõsa koorega.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga