Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Grillitud aprikoosipoolikud

Jaanid

Grillitud aprikoosipoolikud

Suupisteraamat
PrindiSoovita sõbrale
Huvitav kooslus soolasest ja magusast, milles on tunda kaneeli ja pähkli maitset. Eriti head on värsked aprikoosid, kuid sobivad ka kompotiviljad. Pekaanipähklid võid asendada ka sarapuu- või Kreeka pähklitega.

kuni 20 min

Retsept
1 väike purk aprikoosipoolikud
50 g või
4 sl fariinsuhkur
2 sl jahu
1 tl Kaneel (jahvatatud)
50 g hakitud pekaanipähklid
melissilehed
Kuumuta ahi 250°C-ni ja aseta võimalusel grillrežiimile. Nõruta aprikoosipoolikud majapidamispaberil kuivaks. Kui kasutad värskeid aprikoose, pese ja poolita need ning eemalda kivid. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega omavahel toasoe või, fariinsuhkur, jahu, kaneel ja hakitud pekaanipähklid. Grilli 5 minutit. Kaunista melissilehtedega.

Antud kogustest saab 15 tk.

KOMMENTAARID

Hindaja 21.sept 2009 13:56
katsetasin ja väga maitsvad said; kõik küsisid retsepti! :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga