Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaanid

Ananassi-maasikapakid

Jaanid

Ananassi-maasikapakid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hea kerge järelroog pärast grillitud liha.
Retsept
portsjonile
1 tk Ananass või -konserv omas mahlas
500 g Aedmaasikad
170 g Toorjuust (vanilli)
Koori ananass ja lõika kuubikuteks; kui kasutad konservi, nõruta see. Lõika maasikad viiludeks. Tõsta ananassikuubikud ja maasikaviilud portsjonitena fooliumitükkidele (15 x 15 cm). Tõsta lusikaga peale vanillitoorjuustu, sule foolium ja grilli 10 minutit.

KOMMENTAARID

lycite 26.aug 2009 11:33
hea magustoit, isegi külmalt kõlbab süüa:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes