Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kilupasteet “Pühademunad”

Lihavõtted

Kilupasteet “Pühademunad”

Keedu- ja majapidamisraamat
PrindiSoovita sõbrale
Allikas: Keedu- ja majapidamisraamat, 1932 a. (videvik.ee)
Retsept
portsjonile
50 g või
2 tk keedetud kartul
10 -15 tk Vürtsikilu
2 spl Hapukoor
sinep
suhkur
Must pipar
KAUNISTUSEKS
2 tk keedumuna
Vahusta või. Peenesta kartul kahvliga. Puhasta ja peenesta kilud, lisa kartulid. Lisa hapukoorele sinep, pipar ja veidi suhkrut ning segada läbi. Soovi korral lisa veidi kilusoolvett. Pane segu pooleks tunniks külmkappi.Munavalged ja -kollased haki eraldi. Jahtunud pasteedist vormida pallid, osa veereta munavalges, osa munakollases. Serveeri klaasvaagnal koos maitserohelisega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga