Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Küpsetamata kalapallid

Lihavõtted

Küpsetamata kalapallid

Raili Mikk 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Segu valmib hetkega, aega võtab vaid pallide veeretamine. Saate aga hulga ahvatlevaid ampse, mis kaovad laualt hetkega.
Retsept
portsjonile
400 g graavilõhe
1 tk väike punane sibul
1 tk sidruni riivitud koor
0.5 tl Sidrunimahl
2 sl till
2 tl Ingver (hakitud)
Wasabi
Haki lõhefilee noaga või köögikombainis hästi peeneks. Haki sibul. Sega kõik ained kokku ja veereta tainast pisikesed pallid. Aseta pooleks tunniks külma. Paku musta leivaga.

KOMMENTAARID

Atsinna 29.dets 2009 08:12
Jah toorelt, pole midagi keeta ega küpsetada. Õrnsoola lõhe. Aga ise pakuks kõrvale röstitud saia. Delikatess-kalad ei istu leivaga.
endine kokk 29.dets 2009 01:13
huvitav, kas kalapalle süüaksegi toorest tainast tehtult.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga