Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Krevetipasteet

Lihavõtted

Krevetipasteet

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Krevettidest ja vahukoorest valmistatud mädarõika, pipra ja sidrunimahlaga maitsestatud pasteet. 

kuni 20 min

+ 1 tund külmikus

Retsept
250 g kooritud krevette
1/2 sidruni mahl
100 g vahukoort
veidi mädarõigast
värskelt jahvatatud musta pipart
2-3 sl hakitud peterselli
kressilehti

Pane u 12 krevetti kõrvale. Ülejäänud krevetid püreesta mikseriga ja sega koos sidrunimahla ning vahukoorega määritavaks massiks. Maitsesta noaotsatäie mädarõika ja pipraga. Lõpuks lisa petersell ja jäta pasteet u 1 tunniks külmkappi seisma. Serveerimiseks tõsta supilusikaga pasteeti taldrikule ja kaunista krevettide, kressilehtede ning täisteraleivast lõigatud ketastega.

Lisandid
Kress-salat, täisteraleib.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga