Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Laktoosivaba šokolaadipasha

Lihavõtted

Laktoosivaba šokolaadipasha

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Tumedast šokolaadist pashat valmistades eelista tumedat kvaliteetset šokolaadi. Samas võid pashat teha ka valgest šokolaadist.  
Retsept
portsjonile
300 g Sojakohupiim ehk tofu
3 sl Koor (taimne)
2 sl Sidrunimahl
1 dl Suhkur
100 g Šokolaad
1 tl Vanillsuhkur
1 sl Sukaad
1 sl Harilik sarapuupähkel (hakitud)
1. Sega saumikseriga omavahel tofu, koor, suhkur ja sidrunimahl.
2. Sulata vesivannil šokolaad.
3. Ühenda omavahel kaks massi.
4. Maitsesta vanillsuhkruga ja lisa sukaad ning pähklid.
5. Tõsta mass külma tahenema.

NIPP:
Rösti pähklid enne pasha sisse lisamist ära, nii pääseb nende maitse šokolaadises roas paremini mõjule. 

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga