Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Täidetud munad külmsuitsulõhega

Lihavõtted

Täidetud munad külmsuitsulõhega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Täidetud munad on lihavõttepühadel igati omal kohal. Neid saab valmistada nii kana- kui vutimunadest.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
12 tk Kanamuna
1.25 dl Majonees
3 tl Mahe sinep
100 g Külmsuitsulõhe
1. Keeda kanamune 10 minutit. Kalla peale külm vesi ja jahuta.

2. Eemalda koored, lõika muna kumeramast otsast “kaas” ära ja koogi välja munarebud. Hõõru need majoneesi ja sinepiga kreemjaks. Tükelda külmsuitsulõhe ja pane munavalgetesse. Vajadusel lõika munad lamedamast otsast veelgi siledamaks, et need paremini püsti seisaks.

3. Pigista kreem tordipritsi abil munavalgetesse ja pane “kaas” peale.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga