Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Munarullid lõhetäidisega

Lihavõtted

Munarullid lõhetäidisega

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Soolane suupiste ehk rullkook lõhetäidisega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
3 sl Või
3 sl Nisujahu
3 dl Piim (3,5%)
5 tk Munakollane
Sool
Pipar
5 tk Munavalge
TÄIDIS
200 g Toorjuust
1 dl Hapukoor
1 purk (45 g) Mädarõigas
Sool
Pipar
10 lõiku Suitsulõhe
Kaunistuseks tillioksi
Sulata või kastrulis, lisa jahu, sega. Lisa veidi piima ja sega jälle. Keeda paar minutit, võta tulelt ja lase jahtuda. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega munakollased, maitseained ja munavalgevaht jahu-piima seguga kastrulis. Pane küpsetuspaber küpsetusplaadile, vala segu peale ja küpseta 200°C juures 8-10 minutit. Lase jahtuda, vaheta paber uue küpsetuspaberi vastu. Sega toorjuust maitseainetega, määri küpsetisele ühtlaselt, lao lõheviilud juustu peale.
Rulli kokku, lase seista u 30 minutit, lõika (rullkoogi) viilud. Kaunista tillioksaga.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke