Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Mandliliköörijuust besee ja kirssidega

Lihavõtted

Mandliliköörijuust besee ja kirssidega

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Heinmaa Foto
Põnev magustoit lihtsate vahenditega.

kuni 20 min

Retsept
400 g Maitsestamata toorjuust
Tuhksuhkur
Mandliliköör
Lahustuva kohvi pulber
Väikesed beseed
Kirsikompott
Sega toasoe toorjuust 1 dl tuhksuhkruga. Lisa 4 sl likööri ja 2 tl kohvipulbrit. Nõruta kompott.
Aseta beseed vaheldumisi kirssidega magustoiduanumatesse ning tõsta peale toorjuustu.
Võid kasutada ka külmutatud kirsse, millele on lisatud pisut suhkrut.

KOMMENTAARID

truude 30.okt 2008 19:49
.oO ! Seda tuleb proovida .:)
Lissa 17.juuni 2008 20:30
Isuäratav ja lihtne. Kindlasti proovin!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes