Pidu  » Lihavõtted

Mandliliköörijuust besee ja kirssidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Põnev magustoit lihtsate vahenditega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Sega toasoe toorjuust 1 dl tuhksuhkruga. Lisa 4 sl likööri ja 2 tl kohvipulbrit. Nõruta kompott.
Aseta beseed vaheldumisi kirssidega magustoiduanumatesse ning tõsta peale toorjuustu.
Võid kasutada ka külmutatud kirsse, millele on lisatud pisut suhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
truude 30.okt 2008 19:49
.oO ! Seda tuleb proovida .:)
Lissa 17.juuni 2008 20:30
Isuäratav ja lihtne. Kindlasti proovin!
1