Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Lihavõttepasha

Klassikaline variant.
Retsept
100 g võid
3/4 dl suhkrut
250 g kohupiima
1 muna
1 dl rõõska koort
1/2 sidruni mahl
1-2 tl vanillisuhkrut
1-2 sl rosinaid
1-2 sl purustatud mandleid
1-2 sl sukaadi või kääridega katkilõigatud kokteilikirsse
Vahusta pehme või ja suhkur. Lisa kohupiim, muna, vahustatud koor ja teised ained. Sega kergelt.
Pane kohupiimasegu marliga vooderdatud pashavormi või filterpaberiga kaetud suurde kohvifiltrisse ja aseta taldrikul vähemalt ööpäevaks külmkappi nõrguma. Löö paks pasha välja madalasse serveerimisnõusse ning paku magusroana või kohvi juurde.
 

Märksõnad

lihavõttepasha

KOMMENTAARID

maanekene 25.märts 2005 19:07
Häääääääää
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga