Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Sidrunipasha

Lihavõtted

Sidrunipasha

Terevisioon
PrindiSoovita sõbrale
Kuumutamata sidrunimaitseline pasha.
Retsept
250 g kohupiima
1 munakollane
1 dl suhkrut
1/2 tl vanillisuhkrut
1 dl mandlilaaste
1 dl rosinaid või sidrunisukaati
50 g võid
1 sidruni riivitud koor ja mahl
2 dl vahukoort
KAUNISTAMISEKS:
tähtvilja
melissi
Sega kohupiima hulka munakollane, suhkur, vanillsuhkur, mandlilaastud, rosinad, sulavõi, sidrunikoor ja -mahl. Lõpuks sega juurde vahustatud vahukoor. Vala segu niisutatud marliga vooderdatud pashavormi ( või sõelale). Tõsta marli servad peale ja sinna otsa aseta raskus. Lase külmkapis nõrguda järgmise päevani. Kaunista tähtvilja ja melissiga. Enne serveerimist lase öö läbi külmas nõrguda.
 

Märksõnad

sidrunipasha

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga