Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kalkun mustade ploomidega

Lihavõtted

Kalkun mustade ploomidega

erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud kalkun mustade ploomidega.
Retsept
portsjonile
1 kg kalkuni valget rinnaliha
võid
soola
tükike kaneelikoort
200 g musti ploome
Valmistusviis
Või sulatada keedunõu põhjas ja pruunistada selles kalkuniliha tükid.
Maitsestada soolaga.
Lisada vett nii palju, et liha oleks korralikult kaetud. Lisada tükike kaneelikoort.
Hautada tasasel tulel kaane all, kuni liha on peaaegu pehme.
Siis lisada mustad ploomid ning hautada veel 10 minutit.
Vajadusel maitsestada soolaga ja vähese suhkruga.
Panna lihatükid vaagnale, kaste koos mustade ploomidega valada lihale (kaneelikooretükk võtta kastmest välja).
Serveerida keedetud riisiga.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga