Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Hõrgud kurgisuupisted kahel moel

Lihavõtted

Hõrgud kurgisuupisted kahel moel

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kurgisuupisted muna-anšoovise- või juustu-pähklitäidisega. Serveeri kurgisuupisteid lõuna- või õhtusöögi eelroana või kerge öise einena.

kuni 20 min

Retsept
MUNA-ANŠOOVISETÄIDIS
2 tk keedetud muna
2.5 sl toasoe või
4.5 tk nõrutatud anšoovis
1 sl hakitud till
1 tk pikk kurk
JUUSTU-PÄHKLITÄIDIS
2.5 sl hapukoor
1 dl purustatud metsapähklid
1 tk pikk kurk
75 g sinihallitusjuust
Lõika kurgid 2-3 cm pikkusteks tükkideks. Uurista iga kurgitüki pinda väikese lusikaga süvend ja lao tükid serveerimisalusele. Täida süvendid erinevate täidistega. Muna-anšoovisetäidise jaoks tükelda keedetud munad ja sega hulka pehme või. Tükelda anšoovised ning lisa koos tilliga muna-võisegule. Juustu-pähklitäidise jaoks lõika juust väikesteks kuubikuteks, sega hulka hapukoor ja pähklid. Täida kurgisüvendid ja kaunista.

KOMMENTAARID

SAUVINGION 06.jaan 2009 17:53
Väga maitsvad!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga