Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kalkunifileest suupisted

Lihavõtted

Kalkunifileest suupisted

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Peolauale sobivad hästi kalkunisuupisted, mis valmivad vähese vaevaga.

20-40 min

Retsept
400 g kalkunifilee
25 g või
1 tk väike sibul
0.5 tl Tüümian
1 sl hakitud petersell
1 tl riivitud sidrunikoor
sool
75 g värske saia kuubikud
1 tk muna
50 g jõhvikad
225 g peekon
Vasarda kalkunifileed ristkülikukujuliseks. Kuumuta pannil või ja pruunista selles hästi peeneks hakitud sibul, tõsta tulelt. Lisa sibula hulka tüümian, petersell, sidrunikoor, saiakuubikud, muna ja veidi soola, sega korralikult läbi. Määri segu kalkunifileedele ning raputa peale jõhvikaid. Rulli fileed kokku ja keera fileede ümber peekoniviilud, vajadusel kinnita tikuga. Küpseta ahjus 200°C juures 20-25 minutit. Lõika 2,5 cm paksusteks lõikudeks ning serveeri vastavalt soovile kuumalt või külmalt.

Märksõnad

kalkunisuupisted

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool