Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Forellisuupisted

Lihavõtted

Forellisuupisted

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Valmista toorjuustutäidisega forellirull juba eelmisel õhtul, siis kulub suupisteleibade tegemiseks enne külaliste tulekut vähe aega.
Retsept
1 tk pikuti lõigatud vormileivaviil
1 tl või
150 g külmsuitsuforell
salatilehti
100 g küüslaugumaitseline toojuust(nt. Créme Bonjour)
Määri pikale leivaviilule võid, aseta peale salatileht ja lõika ära servad. Lõika leib kuubikuteks. Laota toidukile peale forellilõigud ja määri neile toorjuustu. Keera kile abil rulli ning pane vähemalt paariks tunniks (parem, kui terveks ööks) külmkappi. Enne serveerimist võta forellirull kilest, lõika 1,5 cm pikkusteks viiludeks ja aseta leivaruutudele.

Märksõnad

forellisuupisted

KOMMENTAARID

tegija 03.veeb 2010 15:45
Olen teinud mitu korda, kõik külalised on väga kiitnud
Marissa666 05.mai 2005 12:11
Pakun kaunistamiseks lehtsinepit, ilus silmale ja maitsev kõhule :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga