Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Suitsukalakulebjaaka

Lihavõtted

Suitsukalakulebjaaka

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Kulebjaaka on Vene köögist pärit suur pätsikujuline aedvilja-, kala-, liha-, maksa-, riisi- või seenetäidisega pirukas.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g lehttainas
500 g suitsukala
3 tk keedetud muna
3.5 dl keedetud odrakruubid
hakitud till
määrimiseks muna
Keeda munad ja kruubid pehmeks. Rulli tainas piklikuks tükiks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta keskele pool jahutatud odrakruupidest. Lao peale munaviilud, puhastatud suitsukala ja hakitud till. Kõige peale tõsta ülejäänud odrakruubid. Tõsta tainaservad täidisele, kinnita otsad. Järelejäänud tainast tee kaunistused. Määri munaga ja küpseta 200°C juures praeahjus 30 minutit.

KOMMENTAARID

Kiitus 04.apr 2012 22:11
Väga maitsev. Isegi laps sõi hea meelega. Mul tuli põhi pisut õhuke, nii et pidi sööma lusikaga, et ära ei laguneks. Panin suitsuskumbriat sisse, see on päris soolane, teinekord prooviksin pisut mahedama suitsukalaga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes