Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Forellipärg

Lihavõtted

Forellipärg

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Forellipärja võid teha valmis peoeelsel hommikul või juba varem külmutada ning küpsetada endale sobival ajal.

40-60 min

Retsept
500 g Lehttainas
300 g maitsestamata toorjuust
1 tk sidruni riivitud koor
0.5 tk sidrunimahl
2 küünt Küüslauk
600 g forellifilee
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
Sega omavahel toorjuust, sidrunikoor ja -mahl ning purustatud küüslauguküüned. Rulli tainas piklikuks tükiks. Lõika forellifilee pikuti ribadeks ja aseta tainale. Maitsesta soola-pipraga. Kata forelliribad toorjuustukreemiga ning keera ümmarguseks pärjaks. Kata liitekoht tainaribadega. Tee ülejäänud tainast kaunistused ja pane pärjale. Määri munaga. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Serveeri jahtunult.

Märksõnad

forellipärg

KOMMENTAARID

BIBI 10.märts 2009 14:07
Olen seda korduvalt teinud, väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga