Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Vutimunad tarrendis

Värviline isutekitav eelroog lihavõttelauale. 

üle 60 min

Ettevalmistusaeg 30 minutitTarretumisaeg 2 tundi

6 vutimuna
1 paprika
5dl kanapuljongit
20 g zhelatiini
soola
peterselli

1. Paisutage želatiin külmas vees, segage sooja puljongi sisse, laske segu peaaegu keema ning jahutage.
2. Keetke mune vaiksel tulel 7-10 minutit, seejärel koorige ning lõigake ettevaatlikult pikuti pooleks.
3. Valage auguga rõngasvormi kiht valmistatud tarrendisegu ning jahutage tarretuma hakkamiseni.
4. Pange tarrendile paprikaribad ning ringikujuliselt vutimunapoolikud, munakollane alla poole. Kaunistage petersellilehtedega ning valage üle tarrendileemega. Pange külmkappi tarretuma.
5. Enne serveerimist pange vorm hetkeks tulisesse vette ning lööge tarrend vormist serveerimisvaagnale.
 
 
 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga