Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Sidruni-tüümianikana

Lihavõtted

Sidruni-tüümianikana

Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärase pikantse sidrunikana juurde paku sidruniviile ja keedetud riisi või kartuleid. Meega maitsestatud veinikastmes kanaroog valmib kiirelt ja lihtsa vaevaga.

20-40 min

Ettevalmistusaeg 10 minutit Küpsetamiseks 15 minutit

Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
1 dl jahu
Õli praadimiseks
sool, must pipar
1 tk Sidruni mahl ja riivitud koor
1 kimp Tüümian (värske)
1 dl Valge vein
1 sl Mesi (vedel)
50 g Või
* Lõika iga filee kolmeks tükiks ja veereta neid jahus.* Kuumuta pannil õli ja pruunista fileetükke mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga.* Riivi juurde sidrunikoor ja pressi mahl.* Lisa hakitud tüümian, vein ja mesi.* Hauta, aeg-ajalt segades, kaane all 10 minutit.* Tõsta tulelt, lisa või ja lase kaane all sulada.*Serveeri kohe sidruniviilude ja riisi või kartulitega.

KOMMENTAARID

Margit007 31.dets 2010 13:22
Lihtne ja maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga