Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kanakarri

Tai köögist pärit kergelt vürtsikas karrikana kookospiimakastmes maitseb hästi keedetud basmati riisiga.
Neljale

20-40 min

Ettevalmistusaeg 10 minutit Küpsetamiseks 25 minutit

2 sl öli2 sl punast karripastat2 küüslauguküünt1 punane tshillikaun1 purk (4 dl) kookospiima4 broilerifileed1 sl kalakastet1 sl fariinisuhkrut* Lõika kanafileed kuubikuteks.* Kuumuta kastrulis õli.* Lisa karripasta, purustatud küüslauguküüned, hakitud tshillikaun ja fileekuubikud.* Pruunista mõni minut ja lisa kookospiim.* Hauta kaane all 15 minutit.* Lisa kalakaste ja suhkur, sega läbi ja hauta veel 5 minutit. Serveeri keedetud basmati riisiga. 

Märksõnad

kanakarripaprika

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga