Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kanakarri

Tai köögist pärit kergelt vürtsikas karrikana kookospiimakastmes maitseb hästi keedetud basmati riisiga. Neljale

20-40 min

Ettevalmistusaeg 10 minutit Küpsetamiseks 25 minutit

2 sl öli
2 sl punast karripastat
2 küüslauguküünt
1 punane tshillikaun
1 purk (4 dl) kookospiima
4 broilerifileed
1 sl kalakastet
1 sl fariinisuhkrut
* Lõika kanafileed kuubikuteks.
* Kuumuta kastrulis õli.
* Lisa karripasta, purustatud küüslauguküüned, hakitud tshillikaun ja fileekuubikud.
* Pruunista mõni minut ja lisa kookospiim.
* Hauta kaane all 15 minutit.
* Lisa kalakaste ja suhkur, sega läbi ja hauta veel 5 minutit.
 Serveeri keedetud basmati riisiga.
 

Märksõnad

kanakarripaprika

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga