Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kanafilee herneste ja suitsupeekoniga

Lihavõtted

Kanafilee herneste ja suitsupeekoniga

Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Kiiresti valmiv argiroog, mida võid serveerida kartulite või kartulipüreega. Huvitava maitse annab toidule apelsinimahl.

40-60 min

Ettevalmistusaeg 20 minutit Küpsetamiseks 25 minutit

Retsept
portsjonile
2 sl Õli
2 sl Või
4 tk Kanafilee
Sool
Must pipar
1 tk Sibul
200 g suitsupeekon
3 sl Jahu
3 dl Kanapuljong
2 tk Apelsini mahl
200 g Herned (külmutatud)
Hakitud petersellilehed
* Kuumuta ahi 200 kraadini.
* Kuumuta pannil õli ja või ning pruunista kanafileesid mõlemalt poolt mõni minut.
* Tõsta fileed pannilt ahjuplaadile ning maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga.
* Küpseta ahjus 15 minutit.
* Haki sibul ja prae mõni minut pannil.
* Lisa hakitud peekon ja jätka praadimist.
* Lisa jahu ja prae veel hetk.
* Lisa vähehaaval ja pidevalt segades puljong ja apelsinimahl, kuni segu pakseneb.
* Sega juurde herned ja hakitud petersell.
* Lisa broilerifileed ja serveeri koos keedetud kartulite või kartulipüreega.
 

KOMMENTAARID

inell 07.märts 2009 01:47
See oli väga hea! Apelsini kaste sobib ideaalselt ja kartulipudruga on see ideaalne! Kana lõikasin küll tükkideks ja vähem sibulat. See ahjus jamamine on mõttetu, praadisin kanatükid kohe pannil, siis ei kuiva ära.
tsypy 08.apr 2006 20:10
kindlasti väga maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool