Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kana apelsinidega

Kanaroog Hispaania rahvusköögist. Mahlane ning kerge valmistada.

40-60 min

1 suurem kana
3 apelsini
2 tomatit
1 porgand
1 roheline paprika
1 mugulsibul
oliiviõli
maisijahu
punast kuiva veini
kanapuljongit
musta pipart
soola
Kana täita kõigepealt apelsinilõikudega, seejärel hakitud köögiviljadega.
Panna kuumuskindlasse nõusse, lisada veidi oliiviõli, valada peale vein, kanapuljong ja ühe apelsini mahl.
Maitsestada soola ja pipraga ning küpsetada 45 minutit 180-kraadises ahjus.
Küpsenud kana tükeldada.
Tekkinud kaste paksendada maisijahuga ja valada kanatükkidele.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool