Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kana pirnidega

Pirnide ja küüslaugu kooslus muudab selle roa maitse omapäraseks ja ahvatlevaks.

40-60 min

1 kana
5 pirni
2 küüslauguküünt
oliiviõli
2,5 dl veini
2,5 dl puljongit
musta pipart
soola
Hõõruda kana soola ja pipraga seest ja väljast.
Kana sisemusse panna üks terve koorimata küüslauguküüs ja üks kooritud pirn.
Asetada kana ahjupannile, ümberringi laduda ülejäänud pirnid, pritsida oliiviõli peale ja küpsetada 200 kraadi juures 20 minutit.
Seejärel lisada vein ja puljong ning küpsetada edasi, pöörates kana aeg-ajalt, et see küpseks ühtlaselt.
Hoida ahjus veel 20 minutit samal temperatuuril.
Kui kana on valmis, lõigata tükkideks, laduda vaagnale ning serveerida.
Lisandiks
küpsetatud pirnid
praetud suvikõrvitsa rõngad

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga