Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Kõigi lemmik ehk lihtne lehttainapirukas

Lihavõtted

Kõigi lemmik ehk lihtne lehttainapirukas

Kodu & Aed
PrindiSoovita sõbrale
Lihtsalt valmiv väike lehttainapirukas toorsingi, tomati, juustu ja munaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g lehttainas
2 tk Muna
1 sl Hapukoor
1 tk Muna
1 sl (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust
1 karp kirsstomatid
Must pipar
Basiilik (värske)
oliivõli
2 sl Sulatatud juust
6 viilu Toorsuitsusink
Jaota lehttainas kolmeks võrdseks ristkülikuks. Sega kausis munad, sulatatud juust, riivjuust ja hapukoor. Maitsesta pipraga ning vala segu tainale. Poolita kirsstomatid ja aseta "lemmiku" pinnale. Küpseta ahjus 200°C juures umbes 10 minutit. Vahepeale keeda muna 7 minutit. Võta pirukad ahjust ja sea igale 2 singiviilu, 2 munaviilu ja basiilikulehed. Piserda natukese oliivõliga ning serveeri. Retsept on mõeldud kolmele inimesele.

Märksõnad

lemmik"

KOMMENTAARID

klaas 24.apr 2006 14:29
isuäratav ja väga rammus! ;)
lätsakas 16.apr 2006 14:21
Proovisin täna.Jäi arusaamatuks,miks peaks toorsink olema toorelt seal peal!?Soola võiks ka lisada ja järgmine kord küpsetan põhja nats ette.Mina panin toorsingiga koos ahju.
donati 10.apr 2006 09:12
proovin kindlasti
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga