Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihavõtted

Avokaadoparfee

Lihavõtted

Avokaadoparfee

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahedast avokaadost saab laheda magustoidu.
Retsept
portsjonile
2 tk Avokaado
0.5 tk Sidruni mahl
0.5 tk Apelsini mahl
1 dl Piim
1.5 dl Suhkur
2 dl Vahukoor
1 tl Sool
Piparmündilehti
Lõika avokaadod pooleks ja eralda kivid. Piserda üle sidrunimahlaga, eemalda koor, tükelda viljaliha ning püreeri. Lisa apelsinimahl. Kuumuta piim keemiseni. Sulata selles suhkur. Jahuta ja vala avokaadosegusse. Haki piparmünt. Lisa segusse. Vahusta koor ja maitsesta soolaga. Sega avokaadoseguga. Tõsta segu vormi ja pane vähemalt neljaks tunniks sügavkülma. Jäätumise ajal sega paar korda. Võid valmistada selle väikestesse portsjonvormidesse või ühte suurde vormi-karpi. Lase enne serveerimist toatemperatuuril seista, et magustoit pehmeneks.
 

KOMMENTAARID

n00bhaxor 25.nov 2008 16:23
mõnus desert . Proovisin ja mulle maitses sobi hästi väikeseks ampsuks pärast praadi.:D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga