Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

Mesised tšillikrevetid

Sõbrapäev

Mesised tšillikrevetid

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Eelroaks sobiv magus-tuline krevetisuupiste sidruni ja pika krõbeda saiaga. Hiidkrevettide asemel võid kasutada ka vähisabasid.
Retsept
portsjonile
500 g Kooritud krevetid (hiid- või tavalised)
2 sl Või
2 küünt Purustatud küüslauk
MEE-TŠILLIKASTE
1 sl või
2 dl Vahukoor
1 sl nisujahu
2 sl Mesi
3 sl Sidrunimahl
0.5 sl Cayenne'i pipar
0.5 dl Hakitud murulauk
0.5 dl hakitud till
1 sidrun Sidrunist pressitud mahl
Sool
1. Sulata ja nõruta krevetid.2. Kuumuta pannil või. Lisa hakitud küüslauk ja krevetid ning kuumuta kergelt, kuid ära pruunista.3. Vala krevetid ahjuvormi.4. Kastme tegemiseks sega pannil või ja jahu ning kuumuta pidevalt segades paar minutit. Lisa vahukoor ja kuumuta segades. Siis lisa mesi, Cayenne’i pipar, sidrunimahl, murulauk ja till ning maitsesta soolaga. Kalla segu krevettidele.5. Kuumuta 250-kraadises ahjus 5 minutit.

KOMMENTAARID

kertu 30.juuni 2014 20:31
mmmmmmmmmm.... kui hea :P , väike poiss söi mul kah kahe suupoolega :)
Ruth 30.okt 2012 19:42
Tõeliselt maitsev!
Manna 12.jaan 2012 15:34
Juba esimese korraga tuli hästi välja! Väga maitsev roog!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga