Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

Lillkapsakreem kohapallide ja koriandriõliga

Sõbrapäev

Lillkapsakreem kohapallide ja koriandriõliga

Andrus Laaniste
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
mõned keskmise suurusega lillkapsaõisikud
2 klaasi piim
2 sl või
1 tk kohafilee
till, sool, valge pipar
Kalapuljongit
natuke värske koriandri lehti
Oliiviõli
Muskaatpähkel (soovi korral)
1. Lillkapsakreemi tegemiseks keeda lillkapsaõisikud soolaga maitsestatud vees poolpehmeks ja kurna. Lisa piim ja keeda pehmeks. Lisa või ja püreeri. Maitsesta soola ja soovi korral riivitud muskaatpähkliga.2. Kohapallide valmistamiseks püreesta saumikseri abil kalafilee ühtlaseks massiks ning lisa sellele tilli, soola ja valget pipart. Vormi pallikesed ja keeda kalapuljongis. 3. Koriandriõli tegemiseks püreeri saumikseris või blenderis värske koriandri lehed oliiviõliga. Tilguta saadud ürdiõli taldrikule vahetult enne serveerimist. 4. Säti kreem ja kohapallid taldrikule ja tilguta ürdiõli lõhnaks taldrikule. NIPP: Kohakala asemel sobivad ka teised valge kala fileed.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga