Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

Rabarber besee ja vahukoorega

Sõbrapäev

Rabarber besee ja vahukoorega

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Pehmeks hautatud rabarber besee ja vahukoorega.

üle 60 min

u 1½ tundi, millest u 30-40 minutit küpseb.

Retsept
3 tk Munavalge
2.5 dl Suhkur
Võid
Jahu
RABARBERIKEEDIS
6 kuni 8 tk Rabarberivars
0.75 dl Suhkur
KAUNISTUS
2 dl Vahukoor

Puhasta rabarberid.
Lõika need viltu u 3 cm pikkusteks tükkideks ja pane ahjuvormi.
Puista suhkruga üle.
Küpseta 150ºC juures u 30 minutit, sega paar korda.
Kui tundub, et suhkur ei sula, lisa vormi põhja 1-2 spl vett.
Jahuta.
Klopi munavalged tugevaks vahuks, lisa suhkur mitmes jaos, kogu aeg kloppides.
Määri küpsetusvorm, mille läbimõõt on u 24 cm.
Puista vormi põhja veidi jahu.
Laota beseevaht vormi ja küpseta 150ºC juures u 40 minuit.
Besee peaks olema pinnalt rabe ja seest veidi sitke.
Vahusta koor.
Kaunista besee koorevahuga ja kata rabarberiga.
 
 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga